Познато ли ви е това? Запознали сте се с някой

...
 
 
Познато ли ви е това? Запознали сте се с някой
Коментари Харесай

Как да разберете дали някой ви харесва въз основа на зодиакалния знак

 

 

Познато ли ви е това? Запознали сте се с някой и мислите, че той може да има интерес към вас. Лицето му светва постоянно, когато те види, не бърза да тръгне, в случай че двамата имате къс миг за диалог. Изглеждат по този начин, като че ли им е забавно да ви опознаят. Но по какъв начин да разберете дали някой в действителност ви харесва или просто е другарски надъхан? За благополучие астрологията е тук, с цел да помогне.

Според астролозите има някои неща, които всеки зодиакален знак ще направи, когато скрито ви харесва

 

„ Всички ние имаме собствен личен метод да се оправим със срама, когато стартираме да си падаме по някого “, споделя астрологът Синди Маккийн. „ Понякога е очарователно, а различен път може да е необичайно. “

 

Според Маккийн, някои зодии имат много компликации в изразяването на възприятията си, само че залагат на жестовете. „ Дори когато не споделят нищо, дейностите им приказват по-силно от думите “, споделя астроложката. „ Огнените знаци обаче, като Овен или Стрелец, въобще няма да се тормозят да пазят благосклонностите си в загадка. “

 

Всеки зодиакален знак е друг, тъй че всеки знак ще разкрие възприятията си по собствен необикновен метод. Ето защо би трябвало да внимавате, с цел да разберете дали някой ви харесва въз основа на зодията му.

 

Овен (21 март – 19 април): Те ще ви го покажат ясно

Зодиакалните знаци Овен не са срамежливи във връзка с влюбванията си.

Като един от най-елегантните, експанзивни и уверени знаци в зодиака, Овенът рядко ще резервира в загадка, в случай че е влюбен. „ Те са най-нетърпеливите измежду зодиакалните знаци, тъй че незабавно ще разберете дали ви харесват или не “, споделя астрологът Дениз Килич. Тези Огнени знаци са склонни да се влюбват много бързо, нямат проблем да създадат първия ход и също така в действителност се любуват на ухажването. Овенът е движен от предпочитание астрологичен знак, който прави всичко, което усеща, че е вярно сега. Така че, в случай че един Овен се „ върти “ към вас, просто знайте, че ползата му е същински.

Преди Овенът да направи крачката, той сигурно ще направи по този начин, че да се показа в най-хубавата си светлина – Овните обичат да печелят. Те ще положат старания да усилят възможностите си да завоюват индивида, който им харесва. „ Ще бъдат цялостни с усмивки и искра в очите “, споделя Маккийн. „ Не след дълго очаквайте да ви поканят на вечеря. “

 

Телец (20 април – 20 май): Ще си създадат смешка

Телецът е закрепен земен знак, ръководен от Венера. Според Маккийн това, че е закрепена зодия, значи, че те са склонни да останат на мястото си. „ Ако не беше Венера, планетата, която съставлява обич, романтика, хубост, наред с други неща, сантименталният капацитет на Телеца би бил много нищожен “, споделя тя. „ За благополучие, Телците имат тънко настроени сетива и усещат надълбоко, тъй че в случай че са намерили някой, от който се интересуват, има издайнически знаци. “

 

Например, когато астрологичен знак Телец види някой, който в действителност си заслужава да бъде опознат и ухажван (защото той ще изчака някой, който да сметне за достоен), той ще направи своя ход. „ Ще се приближат до вас и ще ви опишат анекдот, с цел да пробият леда “, споделя Маккийн. Те също по този начин са майстори на финия флирт. Един явен симптом, че те харесват, е в случай че предизвикват физически контакт. По принцип Телците харесват своето пространство. Но в случай че постоянно в диалог ви допират по ръката или рамото, това е очевиден знак за интерес.

 

Близнаци (21 май – 20 юни): Реакциите им могат да варират от огън до лед

Близнаци е един от най-очарователните и най-приветливите знаци в зодиака. Те са адаптивни и са склонни да се схващат доста добре с всевъзможни хора. Поради това не постоянно можете да разберете дали Близнаци демонстрират по-специален интерес към вас.

Близнаците са „ комуникатори по природа “. Те умеят да беседват всеки. Но в случай че Близнаци стартират да си падат по някого, нещата могат да се объркат. „ Тъй като са дуалистични по формулировка, допустимо е единият близнак Близнаци да бъде топъл и привлекателен по отношение на вас, до момента в който другият ще бъде леден “, споделя Маккийн.

 

Близнаците не са за всеки. Всъщност Ракът, Скорпионът и Козирогът знаят това. Въпреки че дуалистичната природа на Близнаците може да е супер объркваща, в действителност това е нещо положително. „ Когато Близнаци работят спорно, това значи, че се влюбват мощно и бързо във вас “, споделя Маккийн. Като въздушен знак, Близнаците обичат да приказват. Когато са влюбени, те ще приказват и с езика на тялото си. Те могат неумишлено да се огъват повече, да прокарват пръсти през косата си или да мигат доста. „ Когато те поканят на първа среща, очите им ще светнат, а усмивката им ще бъде от ухо до ухо, откакто ви чуят да кажете „ да “, споделя тя.

 

Рак (21 юни – 22 юли): Те ще бъдат по- срамежливи

Раците обичат да се хранят. Нищо не ги прави по-щастливи от това да се грижат за околните си. Точно по това ще разберете, че Ракът си пада по вас, тъй като той ще се опита да ви нахрани и да ви обсипе с любов и дарове. Правенето на благи жестове и внимание – това е техният метод да изразят възприятията си. Зодиакалните знаци, които намират Рака за изцяло неудържим, са привлечени точно от грижовната му природа.

 

Не се изненадвайте обаче, в случай че на Рака му е нужно повече време, с цел да направи своя първи ход. Те са чувствителни и срамежливи, споделя Маккийн. Когато Рак хареса някого, той ще бъде свенлив да направи първата крачка.

 

„ Ако са влюбени, те ще те следят скрито и в случай че осъществиш контакт с очите, ще се изчервят и ще погледнат настрана “, споделя тя. „ Те рядко още в самото начало ще ви кажат, че ви харесват. Ще се въртят и почесват ; обаче, сега, в който помислят, че че някой различен е привлякъл вниманието ви, те ще създадат толкоз мълниеносен ход към вас, който може даже да надмине един Овен. “

 

Лъв (23 юли – 22 август): Те ще покажат повече

Огнените знаци са известни с това, че са отворени. Така че, когато става въпрос за влюбване, не е изненадващо, че зодия Лъв не са от финия вид. Те ще се опитат да ви привлекат с превъзходни жестове и внимание. Лъвовете не се опасяват от обществени прояви на обвързаност. Ако Лъв ви обгърне с ръка, опита се да ви хване за ръка или е допустимо най-близо до вас, те са влюбени във вас.

 

Този знак е прочут с това, че обича прожекторите, тъй че те може да са несъвместими със зодиакалните знаци, които са малко по-скромни. Когато станат по-активни в преследването ви, те ще намерят способи да ви накарат да останете уединено. И когато това се случи, те ще бъдат топли, сладки и деликатни. „ Ако решите да дадете късмет на връзки с Лъв, те ще бъдат лоялни и привързани и чакат това в подмяна “, споделя Маккийн.

 

Дева (23 август – 22 септември): Те ще създадат дребни услуги за вас

Девите, земният перфекционист на зодиака, може да станат малко нервни, когато имат увлечение към някого. Според Маккийн те постоянно са заети да те учат. „ Можете да не забележите тяхната пристрастеност, тъй като не обичат да бъдат натрапчиви “, споделя тя. „ Но в случай че си падат по вас, те ще ви следят, ще отбележат вашите модели на държание, вашите привички и вашите лайкове и антипатии. Всичко това лишава време. “

 

Този земен знак живее, с цел да служи на другите и има наклонност да бъде най-съвместим със знаците, които могат да оценят техния муден и удобен метод към любовта. Ще разберете по кое време зодия Дева ви харесва, когато стартират да ви вършат дребни услуги, без даже да питате. „ Те ще се погрижат средата да е такава, каквато ви харесва, и ще стартират да носят повече от обичаните ви цветове “, споделя тя. „ Те рядко предизвикват действието да ви поканят на първа среща, само че биха ви поканили с група хора, с цел да имат късмет да се приближат до вас в непринудена конюнктура. “

 

Везни (23 септември – 22 октомври): Те ще имитират вашите обноски

Везните се ръководят от Венера и са известни с това, че са знак за партньорство. Така че не е изненадващо, че любовта за Везните е „ една от основите на живота като водата или храненето “, споделя Маккийн. Когато те се влюбят, нормално не го пазят в огромна загадка. Те ще споделят с другите какъв брой сте невероятна и по какъв начин те мислят за вас. Те въобще не се срамят да създадат първия ход. Разбира се, това не важи за всички и някои от тях може да работят една концепция по- сдържано.

 

Везните имат доста демодиран метод към романтиката и са склонни да си падат по зодиакални знаци, които се радват на класическия метод към запознанствата. Те са по-склонни да ви поканят на обичайната среща като вечеря и филм, а не обяд или кафе. „ Първата ви среща с вашите Везни ще се почувства като епизод от сантиментален разказ “, споделя Маккийн. Везните също ще имитират придвижванията на тялото ви като метод да бъдат в синхрон с вас. В последна сметка всичко е обвързвано с салдото с тях.

 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември): Те ще играят игри

Обичайно Скорпионът е много загадъчен и обича да държи картите си покрай гърдите. Но когато зодия Скорпион ви хареса, има огромна възможност да го почувствате, споделя Маккийн. Обикновено стартира с класическия взор на Скорпион. „ Можете да вършите каквато и да е задача, работа или активност и ще се обърнете, тъй като сте почувствали тежестта на техния взор върху вас “, споделя тя. Не е злокобно, а завладяващо.

 

С тази конспирация ще разберете по кое време Скорпионът ви харесва. „ Те ще предизвикват връзката, само че също по този начин ще режисират нещата тъй че обектът на техните усеща да направи първия ход. Както споделя Маккийн, те нормално вършат това нещо като „ тест за валидиране “, с цел да се види дали влюбването е взаимно. „ Може да звучи като прекомерно доста игра за някои знаци, само че Скорпионът знае по какъв начин поредно да нажежи интригата, с цел да ви извади от черупката “, споделя тя. Скорпионите са доста лоялни и се знае, че са горещи и буйни. “

 

Стрелец (22 ноември – 21 декември): Те ще ви уведомят по обаятелен метод

Стрелецът е зодиакален знак, който може да бъде много сложен за схващане. Първо, те обичат да основават нови другарства. Когато някой се държи по този начин, като че ли всеки е най-хубавият му другар, не е елементарно да се разбере дали вижда теб като нещо особено. Освен това зодиакалните знаци Стрелец правят оценка най-вече свободата си. Романтичните връзки не са от извънреден приоритет за тях. Тъй като са в непрестанно придвижване и е мъчно да ги фиксирате, може даже да не осъзнаете незабавно, че Стрелецът ви харесва. Но в случай че ви поканят да се присъедините към тях на някое от пътуванията им, това е сигурен знак, че те харесват.

 

Стрелецът е другият астрологичен знак, който в действителност не може да пази в загадка прекомерно дълго. „ Стрелците са родени да хвърлят стрелите на истината на всички места, където отидат “, споделя Маккийн. „ Стрелецът е огнен знак, тъй че те няма да се мотаят дълго, когато срещнат някого, който харесват “. Стрелецът се нуждае от позитивни взаимоотношения, с цел да се влюби в някого. Но откакто това към този момент е реалност, те ще ви го покажат по явен и безапелационен метод.

 

Козирог (22 декември – 19 януари): Ще ви създадат собствен приоритет

Козирозите са известни с това, че са сдържани и дисциплинирани. Те постоянно слагат работата преди всичко. Ако си разрешат да търсят сътрудник, то евентуално са удовлетворени от това до каква степен са стигнали в кариерата си. Това е добре, в случай че търсите постоянен дълготраен сътрудник, защото те ще бъдат подготвени да влагат времето си в създаване на връзка с вас.

 

Козирозите, както и другите земни знаци, ще създадат крачките към вас постепенно, само че несъмнено. Когато Козирог ви смъква, той го прави като по учебник за положително образование. Техните обноски са безупречни и те ще ви накарат да се почувствате най-специалния човек на света.

 

Водолей (20 януари – 18 февруари): Те ще бъдат нервни към вас

Водолеят е един от най-независимите знаци в зодиака. Дори във връзките те обичат да имат своето пространство, тъй че са склонни да бъдат най-несъвместими със зодиакалните знаци, които се нуждаят от повече любов и утешение. Въпреки репутацията на Водолея, че е студен, представителите на този знак са също толкоз способни да се влюбят, колкото всички останали. Ще разберете, че Водолей ви харесва, когато стартира да ви прави част от своя свят. Този въздушен знак нормално има огромен кръг другари. Ако те са влюбени във вас, ще ви разрешат да се срещнете с техните другари.

 

Когато Водолей се влюби, може да забележите и дребни промени в държанието им. Според Маккийн те са надарени със способността да бъдат справедливи при решаването на проблеми. Но когато Водолеите стартират да работят по друг метод, да се изнервят или стартират да се тревожат, тогава би трябвало да знаете, че са влюбени. „ Докато това се случва, те имат усмивка на лицето и нов искра в очите “, споделя тя.

 

Риби (19 февруари – 20 март): Ще положат старания да бъдат покрай вас

Рибите са мечтателите на зодиака. Когато те се влюбват в някого, нормално изпитват мощни усеща. Подобно на своите „ сътрудници “ от останалите водни знаци, Рибите харесват възприятието да станат „ едно цяло “ с колегата си, тъй че те са склонни да вършат несъвместими на пръв взор двойки с по-независими зодии.

 

Що се отнася до изразяването на техния интерес, това може да се извърши в две направления.

Според нея издайническите признаци на съществено влюбване за Риби са, че те стават необикновено поредни с вас. Ще откриеш, че те постоянно са някъде близо към теб и вършат ненатрапчиво дребни жестове, с които те карат да се чувстваш добре. Несъмнено ще се чувствате утешени, в случай че сте обвързани с Риби

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР